Manolo for Men
2015. január 20. írta: Kaitlin

Manolo for Men

Manolot minden nő ismeri. És minden férfi is hallott már róla. Ha máshonnan nem, a Szex és New Yorkból (mert tudom, hogy minden férfi látott legalább egy részt és pont azt, amiben említették a Manolot. Vagy a Jimmy Choo-t). Eddig el is voltak a babérjaikon a férfiak, maximum a szívük mélyén irígykedtek a nőkre, hogy ők hordhatnak ilyen gyönyörű cipőt, míg a fériaknak nem adatik meg, hogy Manoloba dugják a lábacskájukat. Eddig ez így volt, most viszont a férfiaknak is a kedvére tesz és férfi cipőket is tervez. Nem új terület ez számára, hisz férfi cipő tervezőként indult a karrierje, viszont ez az első alkalom, hogy ilyen nagy plénum előtt teszi mindent. 

 Tessék, csak tessék Uraim, lehet válogatni a kedvükre közülük. Viszont a szandál maradjon inkább a polcon, csak úgy, mint a piros pápai cipő és a lovagló csizma is. Ha csak nem lovagláshoz készülnek. :) A galériában a nem és az igen példányok is! :)

  

 

Forrás: itt 

 Képek innen

 Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr727090219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása