A Super Bowl Cipői
2016. február 09. írta: Kaitlin

A Super Bowl Cipői

Úgyis mindenki a Super Bowlról beszél ma, meg még holnap is erről fognak. A férfiak főleg, a nők meg max azért (tisztelet a kivételnek), mert Beyoncé-nak kiszakadt a harisnyája vagy hogy Lady Gagának már megint azért elég durva volt a sminkje és hát mégiscsakhogyképzelteezt. Pedig igazán libabőrösítően elénekelte azt a himnuszt, na. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy itt is volt mindenkin cipő. Nem csak a fellépőkön, hanem a magukon a játékosokon is és nem is akármilyenek! Nézzük őket szépen sorban!

Queen Bey egy elég ocsmány Louboutin  bakancsban táncikált a standion füvén a szünetben. Persze rögtön el is kapkodták utána a net-a-porter webáruházból, pedig $1,295 az ára és én értem, hogy rajta ilyen volt, de szerintem akkor is csúnya. A táncosok amúgy nem kaptak Loubit, ami azért nem fair. Fellépő társán, Bruno Marson, retro Nike Cortez volt, ami természetesen csodásan illett Beyoncé öltözékéhez. Chris Martin pedig egy Nike Jordan Spizike lábbelibe bújt, azzal dobta fel a show-t, ami nagyon illett hozzá, színes volt és elég jól ellensúlyozta a fekete-ezüst kombót, amit a többiek hordtak. Lady Gaga pedig önmagához híven egy, az alkalomra készített, amerikai zászló ihletett Gucci platformban énekelte el a himnuszt. 

 

De nem csak rajtuk, hanem a játékosokon is voltak cipők! Payton Manningen fekete-fehér Nike Code Pro 3/4. Ilyenben játszott egész idényben és természetsen a végső összecsapásra sem cserélte le. Az ellenfélnél Cam Newton pedig a limitált kiadású, Under Armour aranyszínű stoplisban játszott (ami a legértékesebb játékosnak jár). Ilyen szempontból Mr. Manning már nyert is Newtonnal szemben, hisz őt már ötször választották meg az NFL-ben a legértékesebb játékosnak. Cipők a galériában, én azért még mindig a New Orléans Saints-nek drukkolok, mert az ő mezük a legszebb! 

Forrás és képek itt, itt, itt és itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr978371310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása