Ebben Járjál!
2016. szeptember 28. írta: Kaitlin

Ebben Járjál!

Mindig oda lyukadok ki, hogy az emberi elme határtalan, főleg, ha hülyeségről van szó! :) És ez nincs másképp a cipők terén sem. Kicsit irigyeltem mindig azokat az embereket, akik meglátták a lehetőséget a semmiben is, mármint ha tervezésről volt szó vagy az anyag felhasználásáról. Én az ilyenben eléggé visszamaradott vagyok, nekem a kocka az kocka, max a színét tudom vagy akar megváltoztatni. Viszont most összeszedtem a galériába 7 olyan cipőt, amik lehet kiverik a biztosítékot és az ember csak a fejét fogja, hogy "EZ KOMOLY??" vagy hogy van valaki, aki ezt felveszi? Egészen valószínűleg nincs, ezeknek nem a funkcionalitása a lényeg, hanem a művészi véna megvillantása. Éééérted? :) Vannak, akik versenyt űznek abból, hogy minél extravagánsabb dolgot tegyenek le az asztalra - a cipősök körében is van ilyen. Néha nekem is eszembe jutott, hogy vajon milyen lenne kis sámlin járni, ez főleg a csótánytaposók idejében foglalkoztatott, de azóta eszembe-eszembe jut :) A kreativitásnak viszont szerencsére semmi nem szab határt, jó lapozgatást a galériához!

 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1611730005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Démonmac1 2016.09.29. 09:32:12

Az extrém cipők használata, szeretete, vagy éppen összerakása, nem feltétlenül "hülyeség".
Az ember elképzel valamit, netán filmet, vagy álmot látott, és megfogan benne a "de felvenném", vagy a "milyen lehet ezt kipróbálni?"
Ilyenkor jönnek képbe az ilyesmik.
Nálam (hetero ffi) semmilyen biztosítékot nem ver ki, az extrém lábbelik "látta" maximum annyi, hogy fotózni szeretnék abban a pillanatban:)
A bemutatott cipők egy része, maximum fotózásra / polgárpukkasztásra jó, másra semmiképp.
Némelyik felvételéhez, használatához rendszeres torna szükséges/ előképzettség (hogy ne görcsöljön be azonnal a láb)
Például a Hades- nak eszméletlen kreációi vannak. Ajánlom meglátogatni azt az oldalt, jó minőségű képek/ árral:)
süti beállítások módosítása