75 000 Pár Jótékony Cipő
2016. október 26. írta: Kaitlin

75 000 Pár Jótékony Cipő

Olyan mozgalmas az ősz, hogy azt sem tudom, hogy mivel szórakoztassalak benneteket! :) Mai friss, ropogós hír, hogy 75 ezer pár cipőt ajánlott fel több cipőház is, méghozzá jótékony célra - mivel a befolyt összeget a rákkutatásra, azon belül is a mellrák kutatsára fordítják. Amellett, hogy ez egy nagyon szép gesztus, azért az is fontos hogy kik ajánlottak fel ilyen mennyiságű lábbelit és kiegészítőt? 23-adjára rendezik meg ezt a jótékonysági gálát, a "FashionFootwearAssociationNY: Cipő Kiárusítás"-t. Az idei év rekordnak számít, mert több, mint 85 márka több mint 87 ezer pár cipőt ajánlott fel. A felajánlók közül pedig 16-an újoncok még a rendezvény számára is. Átlagban 75 ezer pár cipőt adnak el egy ilyen eseményen és az idei bevételt 1 és 5 millió dollár közé várják. Maga az esemény október 25-én lesz a New York-i Warldorf Astoriában (úristen, mennyit néztem én ezt a Gossip Girl-ben!) és most először a földi halandók is bejuthatnak, ugyanis a nép is vásárolhat este fél8tól a szálloda előcsarnokában, bár sietni kell, mert csak az első 500 embert engedik be. 

Az újoncok között olyan márkák találhatók, mint Zendaya, Carter's, Fila, Tretron, ED by Ellen Degeneres és Ann Marino by Bettye Muller. Illetve megjelentek nagyobb számban a férfi cipők is. Hallelulja!

Alább képek a felajánlott topánkákból, aminek összegéből lehet a rák ellenszerét fedezik fel! Ez azért nagyon-nagyon szép kezdeményezés! Szerenék itthon is látni valami hasonlót, amikor előremutató dolgokra költünk. 

ffany_1.jpg

ffany.jpg

ffany_2.jpg

Forrás és képek itt 

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr9211837295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása