A Nagyasszony Cipője
2016. december 06. írta: Kaitlin

A Nagyasszony Cipője

Most már egészen biztos, hogy én leszek a Vogue következő szerkesztője, mert egy napon születtem Anna Wintourral és ugye nálunk, kis hazánkban ebből egyenesen levonható ez a következtetés! :) Komolyra fordítva a szót - mindenki tudja, hogy ki Anna Wintour és hogy mennyire meghatározó a divat világában. Ha meglátjuk a frizurá(já)t, rögtön tudjuk, hogy kiről van szó. Hasonlóan ikonikusak a cipő is a divat nagyasszonyának! Gondoltátok volna? Ha nem, akkor most megtudhatjátok a részleteket, ha tovább olvasol.

Szóval a kishölgy nagyon ritkán, de leginkább soha nem vesz fel másmilyen cipőt, mint a jól beváltat. Ezt a cipőt pedig Manolo Blahnik tervezte neki még 1994-ben és AW mindennap ilyenben van. A cipői kifejezetten az ő lábára készülnek, értsd: a lábát kiöntötték egy formába és az alapján készítik a cipőit. Minden szezonban csináltat magának egy jó pár lábbelit, mert tényleg mindenhová ezeket hordja: a MET gálára, divatbemutatókra vagy a vörös szőnyegre is. A 66 éves díva az egyszerű fazont szereti: nude színű, alacsony sarkú, pántos cipőt. A fazon marad, a szín nagyon ritkán, az anyagok esetleg változnak. Igen, egészen 1994 óta, azaz 22 éve ugyanolyan cipők. És ez a cipő tényleg minden outfithez megy, függetlenül attól, hogy milyen eseményen vagy hol jelenik meg. Tud még valaki ehhez hasonlót? Alább megnézhetitek, hogy tényleg mindig ilyen van rajta!! Hiába, aki tud, az tud. Nem csak hajban nagy!

 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr8411939497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása