Apple Sneaker a '90-es Évekből
2017. augusztus 15. írta: Kaitlin

Apple Sneaker a '90-es Évekből

Rengeteg érdekes dolog van a világon és a világban, de számomra a  mai napig mégis mindig az, hogy cipőket árvereznek el. Ruha, táska, kép nálam oké, de ezekbe a cipőkbe emberek izzadtak bele. Jó, gondolom nem azért veszik meg őket, hogy felvegyék, hanem inkább a trófea értéke miatt. A Heritage Auction és az e-Bay szervezésében sneakereket árvereztek el és a legtöbb gazdára is talált, viszont volt, ami olyan, ami megmaradt. De vajon hogy lehet ez és mi maradt meg? Kérem szépen egy '90-es évekből való fehér bőr Apple sneaker! Apple sneaker nem kelt el a 2010-es években!! Ez egy prototípus cipő, amiből kettő készült és 15 ezer dollár volt a kikáltási ára és 23-36 ezer dollár között gondolták, hogy gazdára lel. De nem hogy gazdája nem lett, még ajánlat sem érkezett rá! Ez azért már pofátlanság. 

apple-computer-sneakers-copy.jpg

Amik viszont elkeltek, azok között van egy Air Jordan, amit Michael Jordan hordott játék közben, illetve Kanye West  "Light Brown" Adidas Yeezy Boost 750 és "Turtle Dove" Yeezy Boost 350. 

 air-jordan-8-game-worn.jpg

Továbbá egy önbefűző Nike Mag sneaker, ami a Vissza a Jövőbe II. inspirált. Ez utóbbiért potom 42 ezer dollárt perkláltak ki. Na, hát van még manapság, ami menőbb és kelendőbb az Apple-nél. Főleg cipőben. :)

nike-mag.jpg

Forrás és képek itt  

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5212612755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása