Converse Chuck Taylor Az NBA-ben
2017. szeptember 26. írta: Kaitlin

Converse Chuck Taylor Az NBA-ben

Bár most a legutóbb a kézilabda varázsolt el, főleg, hogy két meccset is megnéztem a BL-ből és boldogsággal zárult, mert mindkét magyar csapat nyert (a Veszprém és a Szeged, csak ha valaki nem tudná). Most mégis a kosárlabdáról meg az ott használt cipőkről írnék. Biztos tudjátok, sejtitek, hogy igen, a Converse-ről van szó. Egy jóval korábbi posztban már írtam a márka történetéről és most úgy tűnik, ismét fénykorát éli és megint természetesen az NBA-ben. A hónapban jelentették be az NBA x  Converse kollekciót, ami Chuck Taylor All Star modellekből áll, nem véletlenül, hisz a márka legkelendőbb modellje ez. A kollekcióban az első az NBA x Converse '70 Gameday, ami mind a 30 csapathoz kapcsolódik valamilyen módon. A Gameday iterációt 250 pár cipőn, egyenkét valósítják meg és mindegyik valamilyen premium elemmel van gazdagítva, mint például eredeti NBA játékos mez, bőr vonalak vagy dombornyomott logó. 

13 csapat lesz első körben az NBA x Converse Chuck SE Franchise-ban. Azt mondják a Converse-nél, hogy a cipők nyelvén hímzett csapatlogók lesznek és Nike Lunarlon belső rész párolsul majd hozzájuk, a külsején pedig a különböző csapatok városait mutatják. A cég szerint ez egy igazi luxus kollekció, ami az igazi kosárlabda rajongók számára készült. Az NBA 5 domináns csapata előtti tisztelgés jele is ez: a Boston Celtics, Golden State Warriors, Los Angeles Lakers és a New York Knicks előtt. A cipők szeptember 29-től lesznek elérhetőek. Ízelítő a galériában, ha valakit érdekel a converse.com-on is meg tudja őket vásárolni, nézni. 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr7812893394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása