Luxus a Babáknak
2017. október 06. írta: Kaitlin

Luxus a Babáknak

Nem lehet elég korán kezdeni a nagylábon élést, mondanák sokan. Ehhez kínál most egy kis segítséget néhány cipő designer a babáknak készült kollekciójával. Csodálatos cipők horror áron. Nagyon fontos, hogy amikor el kezd járni a gyerek, akkor megfelelő cipő legyen a lábán, mert ha nem, annak elég súlyos következményei lehetnek, amik egész életére kihatnak. Amíg nem tud a csemete járni, csak mondjuk fekszik egész nap, addig szerintem a zokni tökéletes a pici, húsos kis talpukra. De ha nem elégszünk meg egy Thomas a gőzmozdony vagy Dóra a felfedezős zoknival és sokkal stílusosabban akarjuk a gyereket már egy éves kora alatt öltöztetni, akkor itt a megoldás a problémára! Novembertől már kapható lesz a Loubibaby kollekció kizárólag Goop-nál és 250 amerikai dolcsit kell kiperkálni egy pár cipőért. Ezért cserébe válaszhatunk a piros, kék, rózsaszín és arany Mary Jane-ek közül, amiken a masni kézi készítésű, a talpuk pedig milyen más színű lenne, mint piros. Szóval anyu és a baba is nyomulhat a piros talpú cipőben! 

Loubi bácsi mellett mások is elkezdtek nyitni a legkisebbek felé. A Zutano is beindította a cipős vonalat. Eddig csak babaruhákkal foglakoztak, de hát kell annak a gyereknek a lábára is valami, miért ne csinálnának cipőket is? Egyszerű kis cipők ezek, pántokkal, hogy pont jó legyen a pici lábacskákra, párnázott a talpuk a kényelemért és még csúszásgátló is van rajta, hogy az első lépéseknél nehogy az legyen a baj, hogy nem tapadt a cipőtalp rendesen. 9 féle cipőből lehet válogatni, a piros, fekete, ezüst és rózsaarany van bőrből, a zöld, nude, koszos rózsaszín és leopárd mintás pedig hasított bőrből készült. Az áruk barátibb a Loubibaby-nél, mert 40 dollárba kerül egy pár (ami azért ha átszámoljuk erős magyar nemzeti valutára, akkor eléggé egálban vagyunk). 6 és 24 hónapos gyerekek lábára lehet náluk cipőt venni. Képek mindkét vonaltól a galériában!

Ti melyikből vennétek a gyereketeknek?

 

 

Forrás és képek itt, itt, itt és itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr7912931831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása