Cipős Zenék
2014. november 19. írta: Kaitlin

Cipős Zenék

Írtam már itt sok olyan területről, ahová "betrörtek" a cipők vagy amikről esetleg nem is gondolnánk, hogy fontos szerepet töltenek be. Például a filmekben vagy egy-egy ember karakterében is meghatározó tud lenni. Most a zene világába invitállak titeket, hogy nézzük/hallgassuk meg azokat a számokat, amikben a főszerepben a cipő van! Merthogy tényleg mindenhol ott vannak, nem lehet őket megkerülni vagy kihagyni bármiből is. A zenészeket is megihleti, nemcsak a tervezőket.

New Shoes - Paolo Nutini

 

 

Blue Suede Shoes - Elvis Presley - imádom, erre egészen egyszerűen muszáj táncolni!!!

 

 

Walking in My Shoes - Depeche Mode - a jó öreg DM-et is megihlette egy mondás a cipőkkel kapcsolatban. Dave Gahan pedig isteni!

 

 

These Boots Are Made for Walking - Nancy Sinatra - szerintem mindegyik változatát imádom ennek a számnak :)

 

 

Táncoló Fekete Lakkcipők - Komár Laci - végül, de nem utolsó sorban és nem maradhatott ki ebből a listából!

 

 

Remélem jól szórakozatok és volt, aki táncra is perdült, mint ahogy én a poszt írása közben itt-ott. Folytatásban arról olvashattok majd, hol lehet egyszerre cipőkhöz kapcsolódó zenét hallgatni és közöttük ücsörögni és csodálni őket! 

Forrás: youtube

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr266912667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása