A Világ Legdrágább Cipői
2020. november 11. írta: Kaitlin

A Világ Legdrágább Cipői

Évek, sőt! évtizedek óta vágyok egy Jimmyi Choo-ra, de mindig meggyőzőm magam, hogy sokkal jobb/hasznosabb dologra is el tudom költeni azt a pénzt. Bár tavaly már addig eljutottam, hogy felpróbáltam egyet és legalább tudom, hogy mekkora kell, de nem vettem meg, mert hogy hiába megyek a gyárba kocsival, a gyártelepen a targoncák között lehet nem a legpraktikusabb. Lényeg a lényeg, hogy szerintem 2-300 euró is elég combos ár egy pár cipőért, de hát a világ legdrágább cipőihez képest ez apró pénz, ahogy apukám mondaná. Mert hogy ezek nem pár száz dollárba vagy euróba kerülnek, sőt még nem is ezres tételek. 

5. A világ 5. legdrágább cipője 2 millió dollárt ér, egy Stuart Weitzman szandál. Hamupipőke ihlette, olasz bőrből készült, mondjuk biztos nem ez dobta meg az értékét. 565 Kwiat gyémánt van platinába ágyazva és ez csipkeszerűen megformálva, ez adja a szandál pántjait. A jobb cipőn van még egy 5 karátos amaretto gyémánt, ami magában több, mint 1 millió dollárt kóstál. 

2_m_shoe.jpg

4. Egy kicsit előkelőbb, 3 milliós cipő is Stuart Weitzman. Ehhez a cipőhöz Stuart Weitzman Rita Hayworth által hordott fölbevalót használt fel, mint díszítést. A fülbevalók a cipő közepén kaptak helyet, egyben ékei a annak. Ez nem a bling-bling féle cipő, hisz szaténból készült. Ezt nem lehet megvenni, mert Rita Hayworth lányának a tulajdonában van, szóval nincs rajta nagy For Sale fellirat.

3_m_shoe_2.jpg

3. Szintén 3 millát kóstál Harry Winston fiának, Ron Winstonnnak vörös cipellője is, amit az Óz, a nagy varázsló 50. évfordulójára tervezett. 4600 rubin van a cipőn, 1350 kartányi és mellette még csekély 50 karátnyi gyémánt is. Kicsit pazarabbra sikerült, mint az eredeti, ami a filmben volt. 

3_m_shoe.jpg

2. Ezüst érmes cipőnkért már egy kicsit jobban a zsebünkbe kell nyúlni. Ez a 15,1 millió dollárt érő cipő egy szülinapi ajándék, amit Debbie Wingham tervezett. A cipő sarkát a legdrágább és legkülönlegesebb drágakövekkel rakta ki, mint például kék és rózsaszín gyémánttal. A bőr is 24 karátos arannyal van lefújva. Szerintem mindennap ezt hordanám, ha az enyém lenne, csak hogy kihasználjam.

15_m_shoe.jpg

1. (Drumroll) Az első helyezett pedig egy nevetségesen drága, viszont nagyon szép cipő. Amiről lehet nem is mondanám meg, ha csak úgy látnám, hogy annyit ér, amennyit. 17 millió dollárt ér ez a csoda, van rajta egy pár 15 karátos gyémánt, meg mellette még 238. De csak azért, hogy nehogy valakinek hiányérzete legyen. Nektek hogy tetszenek? Ha lenne ennyi pénzetek, melyiket vennétek meg?

17_m_shoe.jpg

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4216281076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása