Adieu, Párizs!
2014. augusztus 08. írta: Kaitlin

Adieu, Párizs!

Írni mindig úgy szoktam, hogy lelki szemeim előtt lebeg az írás tárgya, de most muszáj folyamatosan rá-ránéznem ezekre a cipőkre, mert mindig valami újat látok meg bennük. Elsőre elborzasztott, de minél tovább nézem őket, annál jobban tetszenek. Sőt, egyenesen beléjük szeretek! Az első gondolathoz képest („Mi az ég ez??”) elég jó! Annyira ötletesnek és egyedinek találom, hogy szavakba nem tudom önteni. Annyit a tervezőről, hogy az angol alsóbb osztályok cipőinek szerelmese, mindig ilyen stílusú cipőt hordott (nincs is jobb a munkavédelmi acélbetétesnél, ami önvédelmi eszközként sem utolsó) és ez ihlette a kollekcióit is. Benjamin, mert ez a neve a tervezőnek, Párizsban tanulta ki a cipő- és csizmakészítés csínjátbínját és kézzel készített, magastalpú, munkáscipőkre hasonlító első kollekcióját kizárólag az Absinthe-ban lehetett megvenni.

Isabelle, a másik tervező, Alber Elbaz személyi asszisztense volt, ma pedig Benjamin társa, szóval konyít a hölgy a divathoz, nem is keveset.

Nézzétek és szeressétek ezeket a cipőket vagy szörnyülködjetek rajuk, egy biztos, valamilyen érzelmet mindenkiből kiváltanak. Az oldal maga is annyira egyedi, hogy el nem tudom mondani mennyire és hogy mennyire nagyon tetszik (és mennyire nagyon francia!)!

 

Nézzétek a cipőket és szeressétek őket vagy szörnyülködjetek rajuk, egy biztos, valamilyen érzelmet mindenkiből kiváltanak. Az oldal maga is annyira egyedi, hogy nem tudom szavakba önteni, mennyire nagyon tetszik (és mennyire nagyon francia!)!

Az összes info és kép itt

Még több cipő és érdekesség a facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr36581709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása