Mit csináljunk este 8 után?
2020. november 10. írta: Kaitlin

Mit csináljunk este 8 után?

Ha valakinek a lakás bármely pontja kimaradt a tavaszi karantén idején a takarítás, elpakolás, selejtezés, rendezkedés alól, itt a lehetőség, hogy november/decemberben bepótolja! Sokan nem figyelnek arra, hogy a sok cipő sok helyet is foglal, rengeteg levegőt tárolunk velük, pedig nem kell ennek feltétlenül így lennie. Ahogy annak sem, hogy elfelejtjük, hogy van ilyen meg olyan cipőnk is és mire rátalálunk a szekrény legmélyén, addigra lehet már meg is ette az idő. Bármilyen megfontolásból is kezdtek neki a cipők rendszerezésének, néhány tipp alul, hogy milyen megoldások vannak a piacon, hogy rendezett és átlátható legyen cipőink sokasága. 

1. Hagyományos cipőtartó 5 polccal, oldalt zsebekkel

Én az ilyet nagyon szeretném, bár sosem volt ilyen nagyom, de sok cipő ráfér, oldalra pedig a vendégpapucsokat is jó be lehet szuszakolni.

 best-shoe-organizers-2.jpg

2. Jó öreg doboz

Mindig be lehet dobozolni a cipőket, vagy a sajátjukba vagy egy erre a célra kitalált átlátszó dobozba. Az átlátszó talán jobb, mert jobban látjuk, mi van benne. 

best-shoe-organizer-1.jpg 

3. Cipők az ágy alatt

Akinek olyan ágya van és nem az ágynemű tartó van az ágya alatt, az a cipőit is szépen, rendben tudja ott tárolni. Figyelem, magassarkú cipőknek annyira nem praktikus, mert azok ilyen helyeztben sok helyet foglalnak. 

best-shoe-organizer-s3.jpg 

4. Cipők az ajtón

Mindig nagyon tetszett, ha valakinek az ajtajára voltak felrakva a cipők ilyen tartóban. Nekem soha nem volt ilyen és már nagy valószínűséggel nem is lesz, de nagyon praktikus. 

 best-shoe-organizers-5.jpg

5. Egy szekrénnyi cipő

Ha sok a cipő és hely is van bőven, akkor simán kell nekik egy saját szekrény, még ha nem is diófából. 

 best-shoe-organizers-10.jpg

Rendezkedésre, pakolásra fel! Nálam rend van, mert az idén eddig 3 pár cipőt hordtam, amiből az egyik a heavy duty itthoni papucsom. A többi csak várja, hogy esetleg majd eljön az ő idejük is. 

Forrás és képek itt 

 Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr8516279992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása