Abszolút Egyedi Nike? Hát persze!
2017. augusztus 17. írta: Kaitlin

Abszolút Egyedi Nike? Hát persze!

Hát ilyen még nem volt! Mindenki akarja az egyedi cipőket, de ilyet még nem nagyon láttunk a piacon! A Nike most kb mindent felborít azzal, hogy a cipőt teszi egy festővászonná. Kísérlezetgettek, kísérletezgettek, aztán előkerült a prototípus, az a cipő, ami egyszínű fekete vagy fehér és mindenki a saját ízlésére cicomázhatja ki. Természetesen a Nike logóval és felirattal. A zoknicipő, hasított bőr sarokkal az alapdarab, amire lehet festeni, amit lehet díszíteni. És ehhez a cég adja a stencilt is, hogy azért precíz legyen az a pipa rajta, no meg a felirat is. Az előkészületek során a csapat legnagyobb problémája az volt, hogy mégis hová tegyék a pipát, aztán rájöttek, hogy sehová, majd mindenki, aki megveszi, odaapplikálja, ahová neki tetszik vagy éppen akarja. Ha egyáltalán akarja, mert ha valaki úgy akarja hagyni, ahogy van, természetesen azt is megteheti. Miért ne, amikor tényleg azt csinálhatunk a cipőnkkel, amit akarunk? Augusztus 24-étől elérhető a Nike Gakou Flyknit szett a nike.com, a Nike+ app-on és egyes boltokban. Hogy mennyibe fáj nekünk ez a hihetetlen egyediség? Azt még nem tudjuk, de azt igen, hogy az életben mindennek ára van, főleg annak, ha valaki tényleg egyedi akar lenni. Ti vennétek ilyen cipőt?

nike-gakou-flyknit-stencil-shoe-5.jpg

nike-gakou-flyknit-stencil-shoe-2.jpg

Forrás és képek itt 

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr7812756222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colombuus 2017.08.17. 12:36:38

Minden cipőnek ruhának ilyennek kéne lenni, utálom ha reklámtáblát csinálnak az emberből pláne hogy fizetek a ruhadarabért hagy ne kelljen már reklámoznom is.

agika88 2017.08.17. 14:51:59

A sarka felett azért így is elég jól látható nike jel van, ami nem választható opció..

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2017.08.17. 18:41:23

Hasonló, de tényleg márkajelzés nélküli cipőkben járok már több éve. Aliexpresszen vettem mindet, 3-4000 Ft-ért és még mindig egyben vannak. Egyébként is, márkajelzéses ruhát, cipőt _sosem_ veszek fel, mert egyrészt nem vagyok hirdetőoszlop, másrészt nincs szükségem arra, hogy ilyen módon próbáljam gyógyítani az egómat.
süti beállítások módosítása