Kiegészítők - cipőknek
2015. január 15. írta: Kaitlin

Kiegészítők - cipőknek

Az év végi hajtásnak és bulizásnak vége, viszont jön a következő etap: közeledik a farsang lassan. De leginkább alkalom sem kell ahhoz, hogy a cipönket egy kicsit feldíszítsük vagy feldobjuk. Ehhez gyűjtöttem össze néhány igazán költséghatékony és brilliáns ötletet (ez csak természetes), ha esetleg kicsit unnánk a cipőinket vagy nem akarunk olyan sokat tartani a szekrényben (tudom, ez nem opció, de soha nem lehet tudni!).

Klipszek

Ezek olyanok, mint a fülklipszek (gyerekkoromban sosem értettem, hogy fér rá a nők fülcimpájára, anyukámnak volt sok és értetlenül csattogtattam a sajátomra, de nem maradt ott. Lehet azért, mert volt benne másik fülbevaló is, meg a fülem is kisebb volt, mint a Dumbóé). Odacsattintjuk és kész is, máris teljesen más a cipőnk hatása - elegánsabb, különlegesebb és nem is kellett másikat venni! Ujjé! Bárhol el lehet helyezni a topánon, csak a kreativitásunk szab határt. 

cipoklipsz.jpg

Lánc a sarokra 

Ezek a cipő sarkára helyezhető kiegészítők. Feldobják és abszolút egyénivé teszik a cipőnket. Sőt, egyenesen izgalmassá. Szerintem nagyon jó ötlet, én ki is fogom próbálni, csak legyen tűsarkús félcipős idő végre. 

cipolanc.jpg

Ruha a cipőnek

Na, ilyet még soha nem láttam, viszont akkora ötlet, hogy nem is értem miért nem csinálja mindenki. Van egy "ruha", amit ráhúzol a cipődre (platform, zárt, elöl kivágott ... stb) és bumm, máris van egy teljesen másmilyen! Ugyanúgy tudod öltöztetni a cipődet, mint reggel magadat, az alkalomnak és a hangulatodnak megfelelően!

ciporuha.gif

Gyémánt és metál cseppek

Ez annyira jó, hogy nem is tudom, hogy írjam le. Szóval, hogy veszel egy pakk ilyen cuccot és oda és úgy ragasztgatod tele vele a cipődet, ahogy csak akarod! Tuti, hogy senkinek nem lesz olyan, mint a tiéd és nagyon menő mostanság az ilyen díszítés!

 cipogyemant.jpg

Csillámos matricák

Ezeket az öntapadós matricát bárhová és bármilyen formában lehet a cipőn alkalmazni. Én a talpára ragasztanék ezüst csillámosat, mert az nagyon elegáns és nem hivalkodó. Egy farsangi szettet igazán fel tud dobni. De ha valaki nem a cipő talpát akarja díszíteni vele, hanem a felső részét, azt is megteheti, hisz bármilyen formát kivághat belőle!

 cipocsillam.gif

 Láthatatlan Cipőpánt

Ez annyira nem szép kiegészítő, viszont annál hasznosabb. Ha egy kicsit kitágul a cipőnk vagy valamilyen oknál fogva otthon nagyobb, mint amikor felbpróbáltuk az üzletben. Nem is értem, hogy fordulhat elő ilyen, de velem sajnos szokott. Erre jelenthez megoldást ezt a láthatatlan pánt(ocska), ami szépen rögzíti a cipőt és nem csúszkálunk vagy lépünk ki belőle. És nem is látszik, ami csak sok plusz pontot jelent!

cipopant.gif

 

 Forrás: itt és itt

 Képek: innen, innen és innen

 Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr397002827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása