Férfiaknak Karácsonyra
2014. december 08. írta: Kaitlin

Férfiaknak Karácsonyra

Ahogy közeledik a szenteste, mindenki egyre stresszesebb, főleg, ha ötlete sincs, hogy mit vegyen élete párjának. Főleg a nőknek lehet ez nehezebb. Szerintem sokkal egyszerűbb egy nőnek jó ajándékot venni, mint egy férfinak. Én amúgy sem vagyok jó az ajándékozásban, se férfiaknak, se nőknek. Általában mindig annak örülnek nagyon, amiről én azt gondolnám, hogy kiraknak vele együtt. De vissza a férfiak karácsonyi ajándékához (a tárgyihoz, nem magunkra gondolok, miközben szexi neglizsében fekszünk a feldíszített fa alatt). Cipőt is lehet ajándékozni vagy valami ahhoz kapcsolódó jó dolgot. Igen, zoknira gondolok, de nem a snassz, nesze-egy-zokni-ajándékba zoknira, hanem ami megy a nyakkendő és/vagy az ing színéhez. 

Ötletek férfiaknak:

1 - CIPŐ

Nem is ajánlhatnék mást, mint hogy vegyetek szívetek választottjának cipőt. Vagy legalábbis utalványt cipőboltba. Mindig szükség van rá!

ferfi_karacsony.jpg

 

2 - ZOKNI

Cipőbe bizony kell a zokni is. Szandálba nem.  Én megszállott fekete párti vagyok, de nem mindenki az. Nekik ajánlott a vicces vagy színes, ötletes zoknikat. Ötletelni, beszerezni lehet pl innen.

ferfi_zokni.jpg

 

3 - CIPŐ TISZTÍTÓ SZETT

Minél ápoltabb a cipő, annál jobb benyomást keltesz a többi emberben. Sok minden nem kell hozzá, főleg, ha a Jézuska a fa alá egy ilyen pöpec cipőápoló szettett helyezett el. Ennek a férfiak is örülnek, az tuti!! Beszerzés itt.


cipoapolo.jpg

 

4 - KIEGÉSZÍTŐK CIPŐHÖZ

Minél drágább a cipő, annál inkább figyelünk rá és szeretnénk, hogy a lehető legtovább tartson. Ehhez az egyik elengedhetetlen kellék a férfiak számára is a sámfa, amivel hosszú időn keresztül meg lehet őrizni a cipő (közel) eredeti állapotát. Vagy esetleg egy igazán menő cipőkanál is nagyon jó ajándék lehet. Megrendelhetők  itt.

cipokanal.jpg

 

Forrás: innen, innen és innen

Képek: itt, itt, itt és itt.

 Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr216964377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása