VOLT Fesztivál az Idén
2015. augusztus 24. írta: Kaitlin

VOLT Fesztivál az Idén

Ahogy már reggel is arra ébredtem, hogy véget ért az éjszaka a fesztivál szezon, amiben többen is megerősítettek az olyan tartalmú üzenetekkel, hogy "de kár, hogy vége a nyárnak és nincs már több fesztivál" vagy hogy "akkor most mit várjak???", így gondoltam megosztom veletek, hogy ÉN (mi) hogy fesztiváloztunk, illetve milyen cipőben. Nem, nem arról nem lesznek képek, hogy hogyan dudorogtunk a sátrakban! :) 

 

Nálam ott kezdődik általában a probléma, hogy nincs lapos cipőm, ami van, azt meg nem venném fel egy fesztiválra. De maradjunk annál, hogy igaziból nincs. Ez már egy komoly feladat volt számomra, hogy mégis mi a túrót húzzak a lábamra, ami effektíve MINDEN álló, mert ilyen helyeken azért sok minden folyik... És jött a megvilágosodás a soproni indulás előtt, hogy ha befújom a futócipőmet impregnáló spray-vel, akkor az elég nagy biztonságot jelent. Így is tettünk mindannyian, a szálláson alig lehetett megmaradni a szagtól meg mindentől, mire mindenki jó vastagon befújta a cipőjét vele, hogy abszolút védve legyen mindentől, ami folyhat. ÉS meglepő módon (amúgy nem), tökéletesen bevált a terv! Másnap egy sima nedves törlőkendővel simán letöröltük a port róluk és csilli-villik lettek ismét! A következő fesztiválra kevesebbet készültem, ott csak egy koncert volt a cél, meg is kaptam, élveztem is rendesen. És okosan a másik, kopottabb futócipőmben mentem. Itt már mindenkinél volt amúgy gumicsizma is. És nagyon sok fesztiválozón is. Annak ellenére, hogy itt-ott volt sár, teljesen jó szolgálatot tettek a mi kis lábbelijeink és elkészült az ultimate adidas reklám is részünkről - nem tudom kell-e annál több, mint hogy 3 lány, egymástól teljesen függetlenül, 3 különböző stílusú adidasban megy fesztiválozni. Mindenféle összebeszélés nélkül. De eleget beszéltem most már arról, hogy milyen okosak vagyunk, alább a képek, jó szórakozást, várjuk az őszi koncerteket, ahol lehet majd kicsit nosztalgiázni és visszagondolni arra, hogy emlékszünk(-e) Sopronban mi történt.... 

 

10346277_10153418134962086_7742972029964238148_n.jpg

11075035_10153526185627086_2951055097686796117_n.jpg

 Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr777731540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása