Nike a Mentális Egészségért
2019. augusztus 26. írta: Kaitlin

Nike a Mentális Egészségért

A Nike mindenre is figyel. Az Air Max 270 React sneaker most a mentális problémákat állítja középpontba, illetve azokra hívja fel a figyelmet. A cipő maga a fehér és lime színt kombinálja, amiből a lime igen feltűnő, a pipa pedig nem a szokványos egyenes, hanem hullámos, ami a problémát jól mutatja: hol jobban, hol rosszabbul van az ember, a gyógyulás pedig nem egy egyenes vonalat mutat, hanem vannak visszaesések, aztán haladások. 

Amerikában 5 emberből egy küzd valamilyen mentális problémával, ami nem elenyésző szám, viszont a problémához tartozó stigma még mindig él. A zöld szín a mentális egészségre hívja fel a figyelmet, illetve célja a stigmának a megszüntetése a különböző történetek, tapasztalatok és igazságok megosztásán keresztül. Ahogy már írtam, az ilyen jellegű gyógyulás nem lineáris, de a folyamat során felmerülő érzéseink igaziak és hogy ilyen helyzetben sem vagyunk egyedül. Szerintem ez egy nagyon szép gesztus, hisz mindannyian küzdünk a saját démonjainkkal és jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Ti felvennétek, megvennétek ezt a cipőt?

 Forrás és képekk itt

 Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4015024132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása