Ronaldo és az Ő Nike Metcon Free-je
2018. június 21. írta: Kaitlin

Ronaldo és az Ő Nike Metcon Free-je

Ha már javában dübörög a foci VB, csak nem mehetek el én sem szó nélkül mellette. Nem szeretem a foci, de a VB-ket szoktam követni és a BL döntőket is megnézem, nem a játék miatt, hanem hogy kiválasszam, hogy melyik focista tetszik a legjobban. Nem Ronaldo a kedvencem, viszont nagyon tisztelem azért, amit elért. És tegnap a mi utolsó nagy focistánkat letaszította a trónról, mivel több gólt lőtt nemzetközi meccsen, európaiként, mint Puskás. Ezzel átvette a mindenidők legjobbja címet is. Ezt angolul G.O.A.T.-ként rövidítik (Greatest of All Time), az pedig köztudott, hogy Ronaldo akkorát ugrik, mint egy kecske, amikor fejel. Vagy még nagyobbat. Na, de hogy hogy jön ide a cipőkhöz? A Nike-val együttműködik és ő tervezi, álmodja meg, találja ki az edző cipőket és a saját tervezésű foci cipőjében játszott tegnap este Marokkó ellen is, a Free CR7 x Metcon mintáját, kinézetét vitték át a cipőre.

Az edző cipőt 2018 májusától lehet kapni, kb 120 ojróba kerül. Az alapszín a fehér, amit azért választott, mert friss, tiszta, energikus, pont olyan, mint ő az edzéseken. A cipő belső talpán Ronaldo aláírása van, a cipő sarkára és a nyelvére pedig a CR7-es logó került. Így senki nem tévesztheti el, hogy ki ihlette/tervezte a cipőt. Szóval ha valaki vágyik a világ legjobb fotballistája által kitalált, tervezett edzőcipőre, az bátran keresse a Nike boltokban vagy a neten. A cipő nagyon ízlésesen néz ki, kifinomult, letisztult, sallang- és feltűnésmentes, nekem kifejezetten tetszik. Gondolom Ronaldonak is. De nézzük tovább a VB-t, meg majd a portugál csatárnak a cipőjét is!

 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr7714062157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása