Cipőpucolás Mesterfokon - A Tökély
2016. szeptember 21. írta: Kaitlin

Cipőpucolás Mesterfokon - A Tökély

Jöjjön a saga második és egyben utolsó része, nem lett olyan hosszú, mint az Izaura, leforgatva max egy pár perces video lenne belőle, de leírva azért mégis talán maradandóbb. Szóval onnan folytatjuk, hogy tökéletesen tiszta a cipőnk, nincs rajta egy szemernyi kosz sem, majdhogynem makulátlan! A következő lépésnek már igazán lesz látszata is, mert rákerül a cipőre az ápoló krém. 

6. Vigyük fel az ápoló krémet a cipőre

Ez az első körös krém, aminek egyező színűnek kell lennie a cipővel. Ha esetleg előfordulna az, hogy nem találsz megfelelő színű ápolót, akkor a színtelen lesz a megoldás. Illetve akkor is jól jön, ha nem akarunk minden külön színhez ápolót venni. Vagy ha nem akarjuk, hogy a varrás elszíneződjön. Tehát a színtelen ápoló alap, hogy legyen a készletben, a többi opcionális. Vékonyan vigyük fel a krémet a cipőre egy nedves ronggyal vagy kefével és 15-20 percig hagyjuk száradni. 

7. Viaszos fényezés

Terpentines méhviasz fényezi a legszebben a cipőt. Legyen ez a következő egy vagy két réteg. Egy régi pólóval vagy puha ronggyal, egyenletesen, körkörös mozdulatokkal polírozzuk a cipőt. A viaszt védi is a bőrt a külső hatásoktól, illetve kitölti az esetleges hibákat. Lószőr kefével menjünk át rajta és hagyjuk pihenni a cipőt 10-20 percig.

8. Vízlocsolás a cipőre

Az ujjunkkal locsoljunk egy pár csepp vizet a cipőnkre, de ne egyszerre az egészre, kis részletekben menjünk végig az egészen, majd a viaszos ronggyal töröljük át a cipőt. Ismételjük meg ezt a lépést háromszor, 20 perces eltérésekkel és az utolsó kör után hagyjuk a cipőnket száradni/pihenni egy egész éjszakán át. 

9. Végső fényezés

Töröljük fényesre a cipőt, mielőtt felvennénk és elindulnánk vele hódítani! Et Violá!

d2932ac34cfbfa778d0889baf1420045.jpg

 Remélem hasznos volt, főleg a férfiaknak! :)

Forrás itt

Kép itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!  

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4111728433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása