Nyáron is stílusosan - Mire figyeljünk a nagy melegben?
2018. július 06. írta: Kaitlin

Nyáron is stílusosan - Mire figyeljünk a nagy melegben?

Nem lehet eleget beszélni ezekről a dolgokról, amik nyáron mindig újra és újra előkerülnek. A hőmérséklet nő, sokszor a bőrünket is inkább levennék, annyira melegünk van. De a légkondiban ülni azért annyira mégsem szeretünk, este sokkal kellemesebb egy rooftop bárban vagy csak simán a szabadban üldögélni valahol. És ilyenkor követjük el a legnagyobb divathibákat. Legalábbis ilyenkor sokkal látványosabbak. Most az 5 leggyakoribbról lesz szó.

nyari_bakik.png

  1. Flip-flop a városban - A strandra (legyen az tópart, tengerpart, városi strand) tökéletes, a városba viszont gáz. Helyette egy jó bőr szandál (magas vagy lapos) sokkal stílusosabb és csinosabb és még kényelmesebb is.
  2. Zokni vagy nem zokni - Tudom, a zokni-szandál soha nem fog kimenni a divatból, de most már itt vannak a láthatatlan zoknik, amiket nagyon sok cipőhöz fel tudunk venni és megváltoztatják az életünket. A zokni jó dolog, ha már van ilyen, akkor használjuk és a bokánk is villanhat szépen. Szandálhoz pedig maradjon azért a csupasz, ápolt lábfej.
  3. Évszaknak megfelelő anyag - A bőrcipő  minden évszakban jó, de azért bokacsizmában vagy télicsizmában nyomulni egész vicces tud lenni 30+ fokban. Helyette egy vászon cipő, bőrszandál, könnyű sneaker sokkal jobb választás.
  4. Teljesen fekete outfit - Akik értenek hozzá azt mondják, hogy ez nyáron csak New Yorkban elfogadható. Milyen jó, hogy nem ott élünk és simán kombinálhatjuk a feketét más színekkel, mondjuk egy könnyű fekete nyári ruhát egy fehér sneakerrel vagy egy fekete lenvászon felsőt fehér nadrággal/szoknyával. Tökéletes párosítás akkor is, ha munka után beülnénk valahová egy frissítő koktélra.
  5. Fesztivál öltözet - Fesztiválra tényleg tökéletesek, kényelmesek, de a városban kicsit sok. Még akkor is, ha a városban van a fesztivál (igen, a SZIGETre gondoltam). A városba elég egy divatos bokacsizmba vagy jól megválasztott vintage ruha.

És ilyenkor jön a kérdés: ti melyik divatbűnt követitek el? Egyiket sem? Mindegyiket? Bevallom én a flip-flopot és a teljes feketébe szoktam beleszaladni, de mentségemre legyen mondva, hogy a flip-flopban bevásárolni megyek, a fekete szetthez pedig mindig valami nagyon feltűnő cipőt vagy kiegészítőket dobok magamra!

Forrás és kép innen

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4014097059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása