Star Wars Rajongóknak
2017. augusztus 22. írta: Kaitlin

Star Wars Rajongóknak

Tudom, tudom még mindig a sneakerek, de az idén ez a témakör valahogy teljesen kifogyhatatlan, jönnek az újak és az újítások, szóval mindig van miről írni. De hogy meddig tart ez az őrület? Egy következő posztban azt is megvitatjuk, de addig is itt egy igazi különlegesség, még hozzá Star Wars-os. Star Wars x Sperry 2 féle modellt álmodott meg, mindkettőt női és férfi méretezésben és természetesen a film ikonikus karakterei kaptak helyet a lábbeliken. 5 féle design van, a Sperry Slip On Sneakerből "Han&Chewie" és a "Droids" - férfiak és nők számára is elérhető, míg a "McQuarrie" csak férfi lábon lehet. Vagy nagylábú nőkön, ugyanis női méretben az nincs. Vagyis azt írják, hogy csak férfiak számára elérhető. Ki érti ezt? Az ára amúgy 74.95 USD.

A Sperry's Cloud CVO modellje fekete "Death Star" designos és narancs"Rebel Pilot"-os. Ezek is 74.95-be kerülnek és női és férfi méretezésben is elérhetőek. Képek a galériában, ha bárki kedvet kapott hozzá, itt meg tudja rendelni. 

 

 

 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr7312770990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása