Szuperhősök cipőjében
2014. szeptember 19. írta: Kaitlin

Szuperhősök cipőjében

Imádom a képregényekből készült filmeket, mindig eljátszok a gondolattal, hogy ha nekem lehetne valami szupererőm, akkor az mi lenne vagy melyiket választanám az "elérhetők" közül. Ha kérhetnék, biztos az lenne, hogy ha nem akarom, akkor ne halljam az embereket. A szuperhősök közül meg Macskanő lennék, de nem a képessége, hanem a kinézete miatt. Vagy Csodanő. Itt viszont a cipőkről beszélgetünk, szóval a lényegre is térek: a Reebok gondolt egy nagyot és szuperhősök inspirálta sportcipő kollekciót készített 2012 nyarán. Crossfit cipőket, férfiaknak és nőknek egyaránt. Milyen jó érzés az, hogy Pókemberként vagy Szupermenként mehetsz le a terembe és hozhatod ki magadból a maximumot? 

Itt vannak sorban, először a férfi, majd a női cipők is. Isteni ötlet! :)

Férfiaknál fellelhető Szupermen, Pókember és Hulk. Nézzétek csak:

superhero_man_2.jpg

superhero_man_1.jpg

Superhero_man_3.jpg

A nőieket nem tudtam beazonosítani, de nagyon jól néznek ki és tuti feldobják az edzést is. Már amennyire a cross-fitet fel kell dobni.

Superhero_woman_3.jpg

Superhero_woman_2.jpg

Superhero_woman_1.jpg

Képek innen, minden más innen és innen

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr16665943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása