Air Jordan – OK by Anna Wintour
2018. július 13. írta: Kaitlin

Air Jordan – OK by Anna Wintour

A Jordan Brand legújabb koprodukciója júliusban jelenik majd meg. Ami a nagyszám lesz ebben az az, hogy ez lesz az első, csak nőknek szóló modell, amit egy hihetetlen nő hagyott jóvá: Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője. Az Air Jordan 1 High Zip cipőkön rajta lesz az „AWOK” és az „Edited by Vogue” is. Az AWOK azért különleges, mert így hagyja jóvá Anna Wintour a magazinban szereplő kreatív dolgokat és cikkeket, hogy odaírja: „AWOK”. A cipők piros-fehér és kék-fehér szín kombinációban készülnek, puha bőr felsőrésszel és metál cipzárral. Tovább rajta lesz majd az „Edited by Vogue” Nike Air tag és Wintour OK-ja is a cipő külső részén és a nyelvén. Július 21-től elérhető a cipő a Hirshleifers, Kith, Nordstrom x Nike és North America Jumpman Doors üzletekben Torontóban és Chicagoban. A SNKRS appen pedig 23-ától találhatóak meg – Észak-Amerikában.

Wintour és Jordan egy másik cipőn is dolgoztak együtt, az Air Jordan 3-on, ez szeptember 7-étől lesz elérhető a nagyérdemű számára. Az Air Jordan 3 AWOK Wintour kösztümjeiből és napszemüvegjeiből inspirálódott, tweed felsőrésszel, fekete és piros színekben. A cipő sarkán rajta lesz az AWOK is. Természetesen prémium lesz minden ebben a termékben is, hasított bőr cipőzsákban és egy “Edited by Vogue” kulcstartóval együtt lehet hozzájutni. Szóval kap az ember valamit a pénzéért. Ki venne ilyen cipőt magának egy jó kulcsatrtóval, Anna Wintour jóváhagyásával?

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1414111613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása