Ismerősök Cipői
2014. szeptember 26. írta: Kaitlin

Ismerősök Cipői

A cipőnkről tényleg be tudnak minket azonosítani? Tudják rögrön, amikor meglátják a lábunkat, hogy ki van a folytatásban? A válasz az, hogy az esetek nagy részében igen. Nem mindenkre jellemző ez, természetesen, de ha bárkit megkérdezel, hogy tud-e olyan embert mondani, akit a csak a cipője alapján megismer, a válasz igen lesz. Most biztos bőszen gondolkoztok, hogy ki(k) lehetnek ezek vagy ti imsertek-e ilyet. Megsúgom, hogy ven belőlük egy pár -  ha nem így lenne, nem írnék most róluk, mi? A kérdés viszont az, hogy te tudatosan használod-e a cipődet, hogy az ismeretőjegyed vagy azok egyike legyen? Nem kell ahhoz híresnek lenni, hogy már a "lábadról" felismerjenek. Rólam például mindenki tudja, hogy a magassarkú ugyanúgy hozzám tartozik, mint az, hogy reggel megmosom a fogamat vagy veszek fel ruhát (ezeket tényleg mindig megcsinálom!!).

Összegyűjtöttem nektek olyan híres embereket, akiket a cipőjükről rögtön tudod ki az. A képek alatt vannak a híres "tulajok", de remélem kép alapján is rögtön menni fog és nem okoz nagy fejtörést! :) Főleg így, hogy rajta van a nevük, de a biztonság kedvéért alá is írtam! :)

Michael_jackson_iconic.jpg

1. Michael Jackson 

Lady_Gaga_Iconic.jpg

2. Lady Gaga

michael_jordan_iconic.jpg

3. Michael Jordan

steve_jobs_iconic.jpg

4. Steve Jobs

al_capone_iconic.jpg

5. Al Capone

mark_zuckerberg_iconic.jpg

6. Mark Zuckerberg

kurt_cobain_iconic.jpg

7. Kurt Cobain

audrey_hepburn_iconic.jpg

8.  Audrey Hepburn - ezt már az előző postból biztos mindenki tudja!

clint_eastwood_iconic.jpg

9. Clint Eastwood

Remélem nagy meglepetést egyik sem okozott! :) 

Forrás és képek: ittni

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr206717213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása