R.I.P. OdlR
2014. október 22. írta: Kaitlin

R.I.P. OdlR


Mindenki ismeri Oscar de la Rentát, ha akarja, ha nem. Akik néztek a Szex és New Yorkot, biztos irigykedtek, amikor Carrie az esküvői ruhákat próbálta vagy randizni volt az orosszal. Mindkét helyen ott voltak de la Renta ruhái. 

A cipői is, ugyanúgy, mint a ruhái, nagyon nőiesek, légiesek, finomak. Nem a formájukkal, színükkel, sokkal inkább a nőies stílusukkal hívják fel magukra a figyelmet. A vörös szőnyegen mindig volt olyan sztár, aki ilyen cipőben vonult. Nagyrészt nem azok, akik kirívóak akartak lenni, hanem akiknek fontos a divat ezen finom vonulata. Sok cipőn megjelenik nála a virágminta, ugyanúgy, mint a ruháin is, teljes egészet alkotva a megjelenésben. 

Nem akarom én is összefoglalni az életét, erről rengeteget olvashatunk most minden oldalon. Inkább összegyűjtöttem pár cipőt, ami nekem tetszik és azt a két ruhát is, amit a SATC-ben láttunk. Én így emlékezek meg róla. 

Oscar_7.jpg

 

 Képek: itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt-e. 

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr206813385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása