Cipő Születik
2015. január 22. írta: Kaitlin

Cipő Születik

Arról már rengeteget láttunk, hogy hogyan készülnek a ruha kollekciók: nagy asztalokon megy a tervezés, az anyagválasztás, aztán a modellekre szabás. Gondoljunk csak a Gossip Girlre vagy a Coco Chanelről szóló filmre. Viszont kevés a cipőtervezésről szóló film, illetve jelent, hogy mi ihleti meg a designereket és hogyan születik meg a fejükben az adott cipő gondolata terve. Ebbe a folyamatba enged bekukkantást (szigorúan kukkantást!) Neiman Marcus, akinek köszönhetően beleleshetünk 6 top designer vázlatfüzetébe és meg tudjuk azt is, mi hatására született meg az a bizonyos cipő. Tervtől megvalósulásig. De beszéljenek a képek helyettem.

1. Brian Atwood

 "Az Éden Kert inspirált és hogy az egzotikus állat minta és a bőr játéka hogyan emeli ki együttesen a bokát". Hát, így:

brian-atwood-shoe-design-illustration1.jpg

2. René Caovila

"Fantasztikus szandál a nyári estékre, a virágalakú fényes kövek strassz pántokkal egyszerűen vonzza a tekinteteket". Az tuti:

rene-caovilla-shoe-design-illustration.jpg

3. Jimmy Choo

"Ez a dekands szandál a türkiz féldrágakövekkel és a lefelé folyó aranyláncokkal egy csillogó lehetőségekkel és fénylő hedoznizmussal teli világot jelképez"

jimmy-choo-shoe-design-illustration2.jpg

4. Nicholas Kirkwood és Oscar de la Renta

oscar-de-la-renta-and-nicholas-kirkwood-shoe-design-illustration.jpg

5. Sophia Webster

"Imádok irkálni-firkálni. A vonalak a régi iskolai könyveim szélén lévő firkákra emlékeztet, míg a fekete-fehér hajszálcsík modern, grafikus érzetet ad a cipőnek."

sophia_webster_shoe_design.jpg

Forrás és képek innen

 Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr597095737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása