Hamupipőke cipője designer szemmel
2015. február 11. írta: Kaitlin

Hamupipőke cipője designer szemmel

Az összes nagy név a cipőiparban elkészítette, hogy ők milyennek látják, gondolják, képzelik el Hamupipőke üvegycipőjét, ami az egész életét megváltoztatja. 9 cipőtervező tollából születtek meg a tervek, amiket kizárólag a Harrod's üzeleteiben lehet majd megvásárolni és hivatalosan pénteken rántják le róluk a leplet. 

Jimmy Choo, Nicholas Kirkwood, Charlotte Olympia és társaik ilyennek képzelik el a világ legismertebb cipőjét. Azt a cipőt, ami a változást és a cipő iránti szeretetet jelképezi.

Jimmy Choo - mágikus, légies, nőies vonalak, amik a gyerekkori emlékeket idézik fel.

hamupipoke_jc.jpg

Paul Andrew - Hamupipőke üveg cipője mindennő álom cipőjét jelképezi. Hegyes orrú cipőt tervezett, kézicsiszolású Swarowski kristálydíszítéssel, átlátszó PVC-t az üvegszerű megjelenésért, amit elefántcsont színű hasított bőr a textúra miatt.

hamupipoke_andrew.jpg

Alexandre Birman - az időtlen nőies szépség ihlette a tervét. A klasszikus Johanna cipőnek adott egy divatoso és romantikus csavart a szatén és Swarowski kristályok használatával. Szerinte egy modern hercegnő pont ilyen cipőt hordana. 

hamupipoke_birman.jpg

Renee Caovilla - szenvedély és a soha véget nem érő kutatás nem húz vonalat valóság és fantázia között. Ez az, ahogyan az álom a mi tündérmesénkben valóra válik.

hamupipoke_caovilla.jpg

Salvatore Ferragamo - a cipő csodája, ami a nőből hercegnőt csinál és aminek köszönhetően úgy érzi, a felhők között jár - ez egy általános álma mindenkinek. A modern Hamupipőke meséje az újra felfedezett érzékiségről és erős nőiességről szól. A cipő csupa könnyedség és világosság: a Swarowski kristályokkal borított ikonikus Ferragamo kalitka sarka, amit csillogó meghatározhatatlansága alakít ilyenné. 

hamupipoke_ferragamo.jpg

Nicholas Kirkwood - Hamupipőke karakterének van nagy finom, nőies és nagyon erős elemei is. Az átalakulás pillanata mindkettőt hangsúlyozza és ez inspirálta a tervezés folyamán. 

hamupipoke_kirkwood.jpg

Charlotte Olympia - átlátszó platform cipő, amely a saját műanyag és plexi anyagából készült, csillag és kristály díszítéssel, ami bármely hercegnőhöz illik. 

hamupipoke_olympia.jpg

Jerome Rousseau - mikor éjfélt üt az óra - csodálatos eleme a mesének, feszültséget és intenzitást ad a sztorinak. A tervezés közben ez inspirálta Rousseau-t, így született meg az éjkék csillámos szandál hihetetlen magas sarokkal. Az átlátszó pánt az üvegcipellőre emlékeztet. A szandál célja pedig, hogy még inkább megragadja a herceg fantáziáját a gazdájával kapcsolatban!

hamupipoke_rousseau.jpg

Stuart Wietzman - a 2015-ös Hamupipőkének időtlen varázsa van. A gyémánt és az áttetsző csizmi mutatja, hogy milyen számára Hamupipőke. 

hamupipoe_weitzman.jpg

Ti melyiket választanátok?

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr627161197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása