Elképesztően Drága Cipők
2016. január 18. írta: Kaitlin

Elképesztően Drága Cipők

Korábban már írtam méregdrága cipőkről, de azok a mostaniakhoz képest a fasorban sincsenek! Tudom, pár százezer forint egy pár cipőért irreálisan sok (egyenesen rengeteg). A mai posztban sportautók árával vetekvő cipőket mutatok, olyanokat, amiket ha megnyerném a lottó ötöst, akkor sem biztos, hogy meg tudnám venni, mert a végén nem maradna semmi másra pénzem, csak max egy gyros szendvicsre valamelyik talponállóban. De játszunk egy kicsit, képzeljük el, hogy annyit költünk, amennyit nem szégyellünk, akkor milyen cipőkre költhetnénk el a világ összes pénzét. 

Sportkocsi vagy cipő? Nem reális a kérdés? Dehogynem! 2 millió dolcsiért már elég jó sportkocsit lehet venni, de ugyanennyit kell kiperkálni Tom Ford cipőjéért is, ami az America's Got Talentben Nick Cannon lábán volt. 

nick-cannon-2-million-dollar-tom-ford-shoes.jpg

Evezzünk olcsóbb vizekre, Judy Garland cipőjének értéke az Ózból 2 milla alatt van, de egy felett. Sajnos 2005-ben ellopták a Judy Garland múzeumból, nem hiszem, hogy a tolvaj egyszerűen továbbad rajta. 

judy-garland-ruby-red-slippers1.jpg

A Tom Ford cipő után azt gondolnánk, hogy nincs drágább cipő vagy kollekció, de a celebek celebje, Kim Kardashian Yeezy kollekciója ezt is képes felülmúlni, az értéke nem ismert. Elképzeljhetjük, hány számjegyű lehet, ha vannak közötte olyanok, amiket az ő kérésére készítettek és olyan színek, amik nem kerültek forgalomba. 

kim-kardashian-yeezy-boost-collection.jpg

Ezek után, már fel sem kapjuk a fejünket Michael Jackson híres, fekete belebújós cipőjének árára, potom 66 ezer dollár. De a talpa legalább dedikált és a Jacko lába volt benne!

michael-jackson-shoes-signed.jpg

A kosarasok sem panaszkodhatnak, Michael Jordan csukája 71 ezerbe, LeBron James-é pedig "csak" 27 ezerbe kerül. És tényleg ezekben a cipőkben játszottak a meccseken. 

michael-jordan-signed-nike-shoes-auction.jpg

 

lebron-james-signed-nike-sneakers-auction.jpg

A fentiekhez képest nevetségesen olcsó cipő az én kedvencem, Ferragamo szivárvány platformja. Ez emberi léptékkel is felfogható(bb) áron van, 2 ezer dollár. Lehet, hogy a legcsolóbb, de nekem tuti ez kellene a lottó nyereményből! Ti melyiket vennétek meg, ha tehetnétek?

salvatore-ferragamo-rainbow-platforms.jpg

 

Forrás és képek itt 

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr628283984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoveKills 2016.01.19. 16:40:04

Elmekórtani eset az, aki egy cipőért kiad ennyi pénzt.
süti beállítások módosítása