A Golden Globe Cipői
2016. január 20. írta: Kaitlin

A Golden Globe Cipői

Most, hogy egy kicsit már kezd lecsengeni a Golden Globe őrület, hogy ki kivel szelfizett és a Saul fia akkor most milyen film is, ami alapvetően tök mindegy, kapott díjat, örüljünk neki! Szóval hogy ezen fontos dolgok után már meg lehet nézni szépen nyugodtan azt is, hogy ki milyen topánban vonult végig a vörös szőnyegen. Nagy extázisra sajnos nem lehet számítani, sok izgalom a cipőkben nem volt most. Abszolút Jimmy Choo vitte a pálmát a lábakon, a legtöbb nőn Pearl szatén szandál volt. Pedig választék az mindig van bőven, most ez volt a legkapósabb. A legtöbb celeben takarásban volt, viszont Jada-Pinkett Smith-nél egyértelműen nem, biztosan azért, mert az övé pont olyan színűre lett festve, mint a ruhája. Ez a modell természetesen nem elérhető földi halandók számára (miért is lenne?), viszont a márka feljegyzi, hogy milyen sikeres, ezért néha megvásárolhatóvá teszik azok számára is, akik pénzt adnának érte. Milyen szerencse! :)

jimmy-choo-pearl-sandals-2.jpg

Viszont szerencsére voltak olyanok, akik nem hagytak minket lógva és villantottak topánt, volt, aki nem is akármilyet. Belőlük volt kevesebb most, reméljük az Oscaron  majd nagyobb lesz a felhozatal. 

Aki kifejezetten említésre méltó, az az Amerikai Horror Story-ból Dennis O'Hare, aki egy Louboutin szandált választott az öltönyhöz! Semmiképp sem minennapi, de ő boldognak tűnik benne és ez a lényeg! :)

denis-ohare-golden-globes-red-carpet-2016.jpg 

Forrás és képek itt és itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr538267874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása