Cipő Pillanatok az Oscaron
2016. február 27. írta: Kaitlin

Cipő Pillanatok az Oscaron

Úgyis mindenki Oscar lázban ég ezen a hétvégén, de mivel előre nem tudjuk megmondani, hogy ki kap és ki nem, gondoltam inkább akkor most az egyszer tekintsünk visszafelé és nézzük meg, hogy milyen cipők voltak eddig a vörös szőnyegen, ezen a jeles eseményen. Mert itt mindenki a legjobb formájában akar lenni és legegyedibbnek akar hatni és mindenből a legnek lenni, ez alól a szabály alól a cipők sem kivételek.  Lássunk néhány igen maradandó momentumot az elmúlt évek gáláiból.

1. Jennifer Lawrence esése - Szerintem mindenki emlékszik arra, amikor a színésznő elesett, mikor ment átvenni a díjat. Brian Atwood cipőben és Dior ruhában esett térdre a lépcsőn, ami ekkora saroknál és ilyen ruháknál mindig benne van a pakliban, de természetesen ő ezt is nagyon menőn reagálta le. Nem igazán csinált ügyet belőle. 

 jennifer-lawrence-oscars.jpg

2. Pharrell káprázatos cipője - a 2014-es Oscaron Pharrell egy Adidas Stan Smith-ben adta elő a Happy című számát. A cipő természetesen külön az ő számára készült, rubin vörös flitteres volt. Hát kérem, ő nem titkolta hosszú ruhával, hogy mi van a lábán. 

 oscar03.jpg

3. Anna Kendrick, mint Hamupipőke - a tavalyi Oscart Anna Kendrick és Neil Patrick Harris egy kis Hamupipőke attrakcióval nyitotta meg, ahol Anna cipője egy Jimmy Choo volt. 

 neil-patrick-harris-anna-kendrick2-oscars-2015.jpg

4. Angelina Jolie úttörő volt a 2012-es Oscaron, amikor is a jobb lába elvitte a show-t kb minenki előle. De ekkor megvillant a fekete Salvatore Ferragamo cipő is, amit viselt. 

oscars011.jpg 

5. Stuart Weitzman millió dolláros magassarkúja - az ultimate Oscar cipő. 2004-ben Alison Krauss énekes egy 2 millió dollárt érő Stuart Weitzman cipőben taposott a vörös szőnyegen. Hogy mi került ennyibe a cipőn? Lehet az az 565 fehér aranyba ágyazott Kwiat gyémánt, ami díszítette.

alison-krauss-2004-oscars-stuart-weitzman.jpg

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr858423222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása