Manolo és Rihanna Team
2016. március 08. írta: Kaitlin

Manolo és Rihanna Team

Elsőre talán meglepő párosítás és jogosan merül fel a kérdés is, hogy mit csinál ez a két ember együtt? Egy csodásan elegáns cipőtervező és egy vadóc díva, mi lehet a közös bennük? A cipők iránti szenvedély mindenképpen és most az, hogy ezt ötvözik is egy közös kollekcióban. Május 5-én debütálnak a farmer ihltett cipők, amiken hímzés és flitter is lesz és Riri tetoválásai is alakítottak. Lesz benne minden, combig érő csizma, nyitott orrú szandál, szóval mindent lefed majd a kollekció. Árakat tekintve természetesen nem lesz olcsó, mert $767 és $3500 között mozog, de ezt a két embert igen meg kell fizetni, hogy odaadják azt, amit megálmodtak. Nekem nagyon tetszik a kék flitteres, a színe és a formája is letisztult, elegáns és finom. 

Egyébként nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, Manolo azt mondta Ririről, hogy az egyetlen ember, akinek tetoválás van és mégis kedveli. Riri pedig a tervezőt imádja leginkább a szenvedélyessége miatt. Amiből azért gondolom neki is jutott egy kevéske :) Ízelítő a koprodukcióból:

rihanna-manolo-blahnik-shoes.jpg

 

rihanna-manolo-blahnik-collection-shoes.jpg

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr468446082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása