Csizma és Szoknya
2016. március 22. írta: Kaitlin

Csizma és Szoknya

Tudom, tudom, hogy már a nyárra készül mindenki és unja a telet, de akkor is elég hideg van még odakint. Ezt onnan is nagyon jól tudom, hogy ma bokacipő-rövidebb nadrág kombóban szambáztam be a munkahelyre és majd' lefagyott a bokám, mire beértem az irodába. Rendesen fagyás nyomok lettek rajta. :) Szóval kell még csizma, hosszú is és rövidebb is. De milyen hosszhoz milyen szoknyát vegyünk fel? Vagy ne vegyünk fel? A teljesség igénye nélküli útmutató következik!

Hosszú csizma - midi szoknya

Ez a kombó az, amiben én pl úgy nézek ki, mint egy törpe, akit még pluszba össze is nyomtak. Viszont azilyenből nem látszik ki a bőrünk, ergó nem lesz fagyás nyomos, mint az én bokám! Az arányokra nagyon kell figyelni egy ilyen szettnél - ha fent is és lent is széles, akkor párna hatása lesz sajnos. 

boot-skirt-1b.jpg

Hosszú csizma - mini szoknya

Ez a személyes kedvencem! Szerintem télen ez a legszexibb, amit nő felvehet. Ehhez kell természetesen egy jó harisnya is, hogy kevésbé fázzunk. A csizmánál az alcsonyabb vagy vastagabb sarkúak elvesznek az öltözék szexisségéből, meg persze fagyos járdán a járás is praktikusabb bennük.

boot-skirt-2.jpg

Rövid csizma - térd szoknya

Ezek a csizmák (a bokacipővel, bokacsizmával ellentétben) nem vágják az alakot ketté rossz helyen, mert a csizma szára a lábszárhoz igazodik, így optikailag teljesen más hatást eredményez. Ezeknek a rövidebb csizmáknak pont ez a lényege. Viszont nem árt, ha hosszabb lába van az embernek (nem Amal Clooney). 

boot-skirt-3.jpg

Bokacsizma - midi szoknya

Kicsivel többet mutat a lábból az ilyen cipő, ami formás lábaknál csak előnyt jelent! Hangsúlyos bokacipő csak feldobja az összeállítást! 

boot-skirt-4.jpg

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr868381648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása