Menyasszony, Cipők, Divat
2016. április 06. írta: Kaitlin

Menyasszony, Cipők, Divat

Itt a tavasz, nem folytatom a mondókát, de dagadnak a templomok és a hivatalok a boldog pároktól, akik alig várják, hogy összekössék az életüket. Egy nőnek ez a nap elég nagy nap az életében, hiszen elvileg gyerekkorától erre készül, bevallja vagy nem, állítólag így van. Nem tudom, nem tapasztalatból beszélek - még. Mindenki a lakodalmakon a ruhára koncentrál, én inkább a pogácsára, de azért legyünk őszinték: kb mindenki látott már mindent, hosszú fehér ruha (vagy esetleg rövid), fátyol, konty, műszempilla és kész. A ruha alatt meg lehet ott bújik mega a kincs, amúgy tényleg, méghozzá a lábadon! Ma már sokkal engedékenyebb a trend a menyasszonyi cipőkkel kapcsolatban - nem csak otromba fehér, krém vagy ekrüszínűt lehet felvenni, hanem akár pink conversben is lehet nyomni a ruha alatt! Én voltam olyan lakodalomban, ahol a menyasszony fehér adidas huligán cipőjében táncoltam a pöttyös koktélruhában. Trendszetter voltam, na! A mai divatos menyasszony cipője hangsúlyos és olyan darab, amit más alkalomra, akár még hétköznap is felvehet később. És akkor lehet visszaemlékezni élete legcsodálatosabb napjára, amikor kimondta az IGENt annak a férfinak, akire egész életében vágyott! Igen, hiszek a tündérmesékben :)

A galériában csupa ilyen cipőket találtok, amik nem csak a nagy napot teszik még emlékezetesebbé, hanem hosszabb távon is kifizetődő befektetések - talán így nem érzi az ember lánya annyira úgy, hogy a cipőre kell a legkevesebbet áldozni, mert azt senki nem látja. 

 

 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr888454452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása