György és Charlotte - Királyi Cipők
2016. október 03. írta: Kaitlin

György és Charlotte - Királyi Cipők

Aki ismer személyesen is, az tudja, hogy végtelenül és menthetetlenül szerelmes vagy György hercegbe és bármit csinál vagy bármilyen képet látok róla, kb megszűnik a világ és elolvadok, hogy hogy lehet egy gyerek ennyire cuki!!! Ezért szeretem, amikor bárhová utaznak, mert a képek száma pillanatok alatt megnő és gyönyörködhetek kedvemre. Már gondolkoztam rajta, hogy jelentkezek hozzájuk játékösszepakoló szakmunkásnak és akkor élőben is nézhetném, hogy milyen cuki! De a héten Kanadában volt a család, biztos vittek volna engem is magukkal, és a hivatalos megjelentéseken már a gyerekek ruháit, illetve cipőcskéi is a figyelem középpontjába kerültek. A kis Gyurikán egy tengrész kék Papouelli Barnie bőr loafer volt, a húgán pedig egy színben a bátyó cuccához illő kék Mary Jane. Ennyike, összhang mindenek felett! Nem csodálkoznék, ha Angilában az összes lányka Mary Jane elfogyott volna ma reggelre, illetve a Papouelli Barnie eladásai is az egekbe szöktek volna tengerész kék gyerek loafer téren! 

Ne felejtsük el azért Katalint, illetve az ő cipőjét sem, hisz ez is biztos hiánycikk lesz egy darabig a szigetországban, mert minden nő 16 és 50 között ilyet vesz magának: Monsoon éktalpú, semleges színű cipő.

 

Forrás és képek itt és itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr711760479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása