Katalin Kedvencei
2016. december 09. írta: Kaitlin

Katalin Kedvencei

Miután már tudjuk, hogy Anna Wintour és a Vogue főszerkesztője vagyok, ezek után remélem senki nem lep meg, ha van más híresség is, aki számításba jöhet, akinek a babérjaira török, szimplán csak abbók kifolyólag, hogy vagyok. Lehet tippelni és gondolkozni, hogy ki lehet az, de ne törjétek a buksitokat, elárulom, mert ilyen rendes vagyok: Katalin! A királyi feleség, akinek tényleg minden lépését milliók követik. Az enyémet még nem, de annak is eljön az ideje. Szóval, hogy Katalin amellett, hogy szerintem egy iszonyat kemény nő, igen csak stílus ikonná nőtte ki magát, két gyerek, királyi sarj férj ide vagy oda. Olyannira, hogy  whatkatewore.com létre is jött, hogy mi, földi halandók is nézhessünk ki úgy, mint ő. De azért ne álltassuk magunkat, ettől még nem fogunk. Viszont ötletelésnek tökéletes, na meg álmodozásnak is, hogy mi lenne, ha... De az meg sehova nem vezet. De hogy a lényegre térjek: ezen az oldalon összegyűjtötték azokat a márkákat, amiket Katalin a legszívesebben visel a lábán. Nem mindegyik olcsó, viszot a fast-fashion boltokban sok hasonló darabot meg lehet találni és legalább az érzés megvan, hogy mintha.

Gianvito Rossi - ilyen cipőt először az eljegyzésekor viselt, 2015-ben és a legtöbbet a Gianvito 105 és Gianvito 100-at hordja. 

kate-favorite-brands-footwear-gianvito-rossi-sept-15-2016-4-shot--1024x253.jpg

Aquatalia - Olaszországban gyártják, az első, hivatalos megjelenésekor Williammel ilyet viselt. Általában a Rossel and Bromley-ban szerzi be őket.

passport-to-style-kate-rouge-2.png

Stuart Weitzman - Talán ez a kedvenc márkája, a platform cipője is tőlük van, de szandált és csizmát is hord a márkától. 

kate-favorite-brands-weitzman-zipkin-and-half-half-stretch-rider-russell-bromley.jpg

French Sole - az egész Middleton család imádja a márkát, ami az elegáns balerina cipőiről híres. Spanyolországban készülnek a cipők, a cég viszont már Ázsiában is terjeszkedik. 

kate-waitrose-grocery-london-sole-india-bruce-adams-dailymail1.jpg

LK Bennett - ezekhez a cipőkhöz és a márkához mély érzések fűzhetik Katalint, mert sokféle cipőt és sokszor hord tőlük. Már a házassága előtt is sokszor viselt ilyet és utána is. A nude magassarkúja is LK Bennett. 

screen-shot-2011-12-03-at-6_33_16-pm.png

Emmy London - a cég menyasszonyi cipőkre specializálódott, de kevésbé elegáns darabokat is gyárt. Katalin a fekete és grafit szürke Valeria fantázia nevű modelljeit szereti.

kate-emmy-shoes-brown-clutch-valerie-heels-st_-patricks-day-closeup-uk-pa-1024x304.jpg

La Chameau - vadász, gumicsizma, ami a kinti tevékenységekhez kiváló. 

 screen-shot-2012-09-29-at-8_36_20-pm.png

 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr2411840349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása