Edzőcipők a Termen Kívül
2018. április 25. írta: Kaitlin

Edzőcipők a Termen Kívül

Nekem is sokáig tartott bevallani saját magamnak, hogy az edzőcipő az edzőtermen kívül is igen hasznos és lehet nagyon jól kombinálni, hogy stílusus és menő legyen. Én nagyon szeretem a dorkókat, de egy Adidas Stan Smith is jöhet bármikor. Fesztiválokra is igen praktikusak, de akár a munkahelyen is megállják a helyüket, főleg, ha jól választunk. Ebben akarok most segíteni, mert lehet, hogy sokan még mindig idegenkednek tőlük.

Az első és legfontosabb kérdés a szín. Bármennyire is jól mutat a neonpink edzésen rajtunk (plusz legalább tudja az edző, hogy hol vagyunk és mit csinálunk), utcára inkább a fehér, a fekete vagy a kettő kombinációja a jobb választás. Szinte az összes sneaker kapható fehérben, ezek pedig szinte mindenféle ruhával jól néznek ki. Az Adidas Stan Smith egy pazar választás, mert tényleg szinte mindenhez megy és nagyon menő!

A szín után a legfontosabb a forma. Mert van olyan, amit sokkal könnyebb beilleszteni a ruhatárba és van, amit kevésbé és igencsak bumfordi. A converse-ek és a Stan Smith-ek nekem sokkal inkább tetszenek, mint mondjuk a futócipők, mert vékonyabb a talpuk és csinosabb a kivitelezésük. Meg én hiszek abban, hogy a futócipőben futni kell. Így elkerülheted azt is, hogy úgy nézz ki, mintha véletlenül a sportcipődben lennél. A rövidszárúak meg jobbak hétköznapokra, mint a hosszúszárúak és még bokát is lehet villantani bennük.

Végül pedig ügyeljünk arra, hogy minőségi darabot válasszunk, ne olyat, ami 2 hordás után úgy néz ki, mintha 15 éve nyüstölnénk. Itt is jó, ha sikerül bőrből készültet találnunk és bárhogy legyen is, ezeket is rendszeresen tessék tisztítani és ápolni, mert nincs csúfabb egy retkes cipőnél. Főleg, ha még fehér is... A galériában találtok egy pár fehér, fekete és fekete-fehér kombót, amik mindenki számára elérhetőek és viselhetőek!

 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr3113605525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása