Heti Újdonságok
2015. február 05. írta: Kaitlin

Heti Újdonságok

Minden hét, sőt mindennap is tele van jobbnál jobb dolgokkal. Legyen az új vagy akár régi is vagy egy újból felfedezett régi valami. Az eheti újdonság rovatban (mert ez az lesz, lehet készülni) a héten újdonságnak számító cipőkből szemezgetek nektek, kizárólag a saját ízlésem alapján! :) Kritzálni, kommentelni, véleményt nyilvánítani ér! Én őket látnám szívesen a szekrényben:

1. D&G csíkos borkád szandál

10,5 centis sarkú, kivágott orrú, fekete-fehér csíkos brokád szandál, ami szerintem nyáron le sem rohadna a lábamról, mert mind formában, mind színkombinációban tökéletes. A vastagabb sarok pedig szinte garantálja, hogy elég kényelmes is!

heti_ujdonsag_dg.jpg

2. Miu Miu lakkbőr félcipő

6,5 centis sarkú, kicsit kerek orrú, fantasztikkusan elegáns és nagyon jól kombinálható cipő. A reggeli meetingtől az esti vacsoráig, minden alkalomra tökéletes. Üzletasszonyoknak szerintem a tökéletes választás, mert egy üzleti útra elég 2 pár cipőt vinni és nem kell addógni a kényelem miatt sem, mert a sarok mérete és kiképzése igen kényelmesnek tűnnik. Ez ilyen must-have darab.

heti_ujdonsag_miu_miu.jpg

3. Nicholas Kirkwood díszített szatén félcipő

13 centis sarok, 2 centi magas platform. Nem garancia a kényelemre, viszont a gyöngyökkel díszített platform nagyon szép alkalmi cipővé teszi. Tipikusan azokra az alkalmakra jó, amikor kocsiból ki, kocsiba be és közte sokat nem járkálunk. Szoknyával és nadrággal is menő!

heti_ujdonsag-kirkwood.jpg

4. Rupert Sanderson Zelena metálos bőr Mary Jane félcipő

10 centis sarok, aranyszínű bőr, elől kivágott orr. Nem hivalkodó, mégis meghatározó cipő, mind formáját, mind színét tekintve. Nekem eddig egyszer volt arany színű cipőm, amit én annyira, de annyira imádtam, hogy nagyon! Végtelenül kényelmes is volt, ez is az lehet szerintem, mert elég jól fogja a lábat. Esti viseletnek ajánlják, én azért napközben is szívesen libegnék ebben a városban!

heti_ujdonsag_rupert_sanderson.jpg

5. Tamara Mellon Cupid hasított bőr félcipő

10,5 centis sarok, izgalmas piros szín, semmi fiksznifakszni, csak egy gyönyörű cipő. Februárban, Valentin napra vagy egy nagyon várt/vágyott randira tökéletes választás. Meg amúgy is, egy pár piros cipő mindig jól jön! :)

heti_ujdonsag_tamara_mellon.jpg

6. Gucci masnival díszített szatén szandál

11,5 centis sarok, csodálatos forma, tuti lábfájás az este végére :) Partikra, esti viselet. Tökéletesen pedikűrözött lábbakkal tuti befutó, maximálisan elegáns! 

heti_ujdonsag_gucci.jpg

 

Forrás itt

Képek innen és innen

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr267139915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása