Fesztivál SzezON
2015. június 21. írta: Kaitlin

Fesztivál SzezON

Júliussal elkezdődik durván a fesztivál szezon, nem nagyon lesz hétvége, hogy ne lenne valahol valamilyen rendezvény, ami több napos és mindenféle sztár lép fel megszámlálhatatlan színpadon. Élvezzük az életet, mintha nem lenne holnap, meg úgyis iszunk és megszabadulunk a tavaly nyár óta felgyülemlett stressztől, hogy utána legyen jövőre is mit kiadni majd magunkból. Július elején rögtön indul a VOLT, ahol mindenki ott lesz, akit én imádok. Tavaly is nagy bánat volt, hogy a Balaton Soundra mentem ehelyett, de az idén lehet javítani ezen vagy elmenni mindenhová a semmi helyett. Nade, a lényeg, hogy a fesztiválokra fesztivál cipő is kell, mert soha nem tudhatod, hogy milyen lesz az időjárás vagy ki pisil alád épp és hiába indulsz el verőfényes napsütésben, ha utána rádszakad a trópusi égöv egész éves csapadék mennyisége 20 perc alatt, akkor a szandálodból sok minden lesz, csak viselhető lábbeli nem. Ha nem a világ másik végéról jössz, akkor az még rendben is van, mert hazamész és lecseréled (kidobod), de ha nem tudsz hazamenni és másnap reggelre sem szárad meg, na az már frusztráló lehet. 

8fd90bb33f3db3ccc7b59caa66f53ed5.jpg

A gumicsizma utlimate nyerő lehet, mert jöhet akkor bármi, tuti nem teszed tönkre a cipődet (ami nincs rajtad). Nagyon melegben, lehet belerohad a lábad félig, bár a zokni tud ezen javítani jelentősen, de a sarat is jobb ebben dagasztani. 

A Converse az elengedhetetlen, annak, akinek jól áll és tudja viselni. Menő, kényelmes, kb könnyen kiszárad és melegben sem rohad le a lábad benne.

Sportcipő vagy AirMax az még menőbb, bár nekem csak futócipőm van, AirMax-et tavaly akartam venni, de elég drága volt ahhoz képest, hogy évben talán ötször fel is venném. És még ruhám sincs hozzá. 

A nyári csizmák az idén is nagyon az élen vannak, bár soha nem értettem a lényegüket. Csizma télre kell, mert meleg, nem ázik be és jól néz ki. Ilyenkor inkább mutogassuk már a szép, izmos lábainkat, ne takargassuk valami laser-cut csizmával.

Az abszolút megoldás a mezítláb sétálás (cipő kézben), bár én mindig annyira félek, hogy valamibe belépek, amitól amputálni kell az egész lábamat, hogy eddig egyszer csináltam. Az Erzsébet téren muszáj volt belemennem a frissen locsolt fűbe, de ott volt fiú, aki hozta a cipőmet és utána a lábamat is lecsutakolta. 

Válasszátok bármelyiket is arra figyeljetek, hogy kényelmes legyen, mert legaláss 20-22 órát fogtok benne tölteni, mert egy ilyen fesztivál napi 24 órából és 0 óra alvásból áll! Szóval érezzétek jól magatokat, úgyis ez a lényeg, a többi nem számít! :)

Kaitlin

Kép

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr167562694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása