Gyémánt Cipő
2015. augusztus 08. írta: Kaitlin

Gyémánt Cipő

Na, vajon ki lábán lesz csilliárdos cipő?? Nem, nem az enyémen, hanem Queen Bey, azaz Beyoncé veheti fel, a 311 ezer fontos (indok, haha) cipellőt!! Hogy mi kerül egy cipőn ennyibe? Hát kérem szépen vannak dolgok, amiknek igencsak megkérik az árát és a 18-karátos arany vagy tiszta platina cipő(k)é ennyi. Pont. A cipő fantázia neve "tűsarkúk ékköve" és dekorációként kék pillangók vannak rajta (na, ez az, amit én nem értek, de nem is kérdeztek ezzel kapcsolatban). 

d56db19dbcd141df13ac63b78dfff738.jpg

A cipőt egyébként az angol ékszereket gyártó House of Borgezie gyártja, méghozzá a Heregnő Csillagkép (Princess Constellation) sorozat részeként, és Christopher Michael Shellis tervezte. 1000 éves garanciát vállalnak a cipőre, szerintem tuti ez nyomja meg az árat, nem pedig az anyag ár... Beyoncé legújabb videoklipjében lesz szemrevételezhető a darab, majd árgus szemekkel figyelem a VIVA TV-t, legalább jó kifogás lesz, hogy miért mindig az megy. 

 1438614978-screen-shot-2015-08-03-at-111603-am.png

 

Forrás

Képek itt és itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr987692132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása