2-in-1 Sarok - Ez a Jövő Cipője?
2015. november 25. írta: Kaitlin

2-in-1 Sarok - Ez a Jövő Cipője?

Ki ne járt volna már úgy, hogy a nap végén vagy a bulika végén őszintén megbánta, hogy azt a cipőt vette fel, amit?! Az elején ez mindig jó ötletnek tűnik és meggyőzi az ember lánya magát, hogy betörni egy cipőt ilyenkor a legjobb (én legalábbis szoktam ilyet csinálni) vagy a legmagasabb, legszexibb cipőnkben elmenni táncikálni isteni ötlet, meg hát már máskor is csináltunk ilyet, ha egyszer kibírtuk, akkor most miért ne lenne így?! Hát, nem mindig van így és van, hogy csak arra várunk, hogy hazaérve a legmesszibb sarokba rúgjuk a cipőt vagy esetleg már az utcán is mezítláb sétálunk, mert nem bírjuk tovább. Gondolom sok mindenkivel előfordult már ilyen vagy hasonló - én már mentem haza buliból mezítláb, kezemben a cipőmmel, sőt szakadó esőben is! :)

 detachable-heels.jpg

Erre a problémára jelenthet megoldást Tanya Heath ötlete: a lepattintható és cserélhető méretű cipő sarok! Azt ötlet maga szerintem fantasztikus, az ára viszont már borsos. Mit borsos, iszonyat drága, viszont valamit valamiért. Ahogy a volt főnököm mondta mindig, az életben semmi nincs ingyen, hát így sem. Egy ilyen standard cipő ára 260 angol font (le sem merem írni, hogy ma mennyibe kerül egy font), a hozzátartozó különböző méretű és formájú sarkak pedig 20-25 font/pár. Ha belegondolunk, hogy egy pár cipőből hány félét tudunk hirtelen csinálni, annyira nem elhanyagolható (55 féle cipősarok forma, 21 féle alap, szóval van itt variációs lehetőség bőven), főleg azért is, ha magát a cipő formáját jól választjuk meg! Elég csinos formák vannak, a zárt cipőtől kezdve a pántosig, ami így lehet magas, lapos, közepesen magas is! :)

 

Forrás és kép itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr358104944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása