Converse És Sex Pistols
2016. január 14. írta: Kaitlin

Converse És Sex Pistols

Korábban már írtam a Converse Chuck Taylor All Star eredetéről, történetéről, illetve, hogy milyen életszemléletet képvisel és ezt az irányt 2016-ban is folytatja, a márka. A cég mindig elég jó és érdekes együttműködéseket csinált, az idén pedig a Sex Pistols-szal állnak össze egy kollekcióra. A punk-rock bandához kapcsolódó designok tarkítják a cipőket, mind az Oxfordot, mind a high-topot. 

 

Az 1977-es Pretty Vacant kislemez Bordem Bus-a például egy high-topon tűnik fel. Az Oxfordból pedig van olyan, amin az angol zászló van, a banda logója pedig a cipők nyelvén és belsején van feltüntetve. A kollekció január 7-től megvásárolható online a converse.com oldalon $65-$80-os áron. Részletek a galériában! ;)

 

 Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr388251262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása