Jimmy Choo Bestsellerek - Férfiaknak
2016. január 15. írta: Kaitlin

Jimmy Choo Bestsellerek - Férfiaknak

Ritkán írok férfi cipőkről, lehet azért, mert nincs a házban, de most szembejött velem a Jimmy Choo legkeresettebb modelljeinek a gyűjteménye és ha valaki esetleg igényt tartana rájuk, akkor itt megtalálja őket. Engem kicsit meglepett, hogy a sportos, díszesebb irányzat az, ami jobban fut, nem az egyszerű, elegáns. Úgy tűnik a férfiaknál is egyre fontosabb kiegészítő a cipő, hogy meghatározó, más, figyelemfelkeltő és egyedi legyen. Az elegánsaknál az Oxford style a kelendő, érthető módon. Ezzel nem lehet mellényúlni, öltönyhöz, farmerhez, melegítőn kívül mindenhez jól illik és nagyon kifinomult ízlést mutat. Meg persze azt, hogy igényes a férfiember arra, hogy mi van a lábán! :) 

A sportos, lezserek közül nagyon népszerű a magasszárú sportcipő, többféle anyagból és díszítéssel. Népszerű a csillag és a krokodilbőr minta, ami egyértelműen összhangban van az elegánsabb fazonnal, hogy fontos másság, a hangsúlyosság, az egyediség ezekben is. Továbbá a nálunk csak kevésbé elterjedt belebújós cipők azok, amik a bestsellerek listáján elég előkelő helyet foglalnak el. Díszesek, érdekesek, néha makkosak  és csillognak is! Nekem nagyon tetszenek, bár lehet néha nőisenek hatnak, de biztos vagyok benne, hogy a megfelelő többi ruhadarabbal igen ütős kombót alkotnak.

Részletek a galériában, uraim, tessék válogatni! :)

 

Forrás és képek itt 

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr618271292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása