Öltönycipő Farmerrel
2016. január 22. írta: Kaitlin

Öltönycipő Farmerrel

Férfiaknak igen könnyű felöltözni, mert felvesz egy inget, egy farmert, egy (sport)zakót és voilá, kész is van! Igen ám, de mi van, akkor, ha nem sport(os)cipőt akar felvenni, hanem épp az egyik öltönycipőhöz van kedve a kedvesnek? Néhány aranyszabály betartásával maradhat a farmer is és az elegáns cipő is, mégis tökéletes lesz az összhatás! Hogy mikre kell figyelni?

A nadrágnak megfelelőnek kell lennie. Az itt-ott kilyuggatott, kőmosott, férfi cicanadrágok helyből buknak, ugyanis akkor max a cirkuszba mehetnek bohócnak dobbal a hátukon. Szóval a nadrág szabása legyen a normális férfi nadrágéhoz hasonló, ne trapéz, ne répa, derékban és csípőben jól szabott. Ne legyen buggyosan hosszú, mert akkor az pacuhává teszi az egészet és oda az igyekezet. Színben legyen sötét: kék, a Levi's kék vagy akár fekete is, de azért váljon el a cipőtől, ne legyen kezes-lábas hatása. Ha színes, akkor ügyeljünk rá, hogy passzoljon a cipő színéhez.

jeans-dress-shoes.jpg

A nadrág után vegyük közelebbről szemügyre a cipőt is. Az elegáns cipők közül ne az Oxford típust húzzuk fel, hanem inkább válasszunk valamilyen belebújósat vagy megkötőset (Derby vagy Blucher). Külföldiül a business casual féle cipőket, amit mondjuk az irodában hordunk és ne a Nike AirMax-re gondoljunk. :) A kiegészítők legyenek nemesen egyszerűek, az ing pedig legombolós, a nyakkendő pedig maradhat ilyen esetben bőven a szekrényben!

suede-paul-evans-400.jpg

 

Uraim, farmerre és elegáns cipőre fel! ;)

 

Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr337363410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása