Legkívánatosabb Cipők?!
2017. június 08. írta: Kaitlin

Legkívánatosabb Cipők?!

Nem erről akartam ma írni, de hát csak így alakult, mert most tényleg van, aki úgy gondolja, hogy ezek az idei év vagy tavasz vagy nyár vagy bármi olyan cipői, amire mindenki vágyik?! De nem lövöm le a poént előre, kell mindenhez egy kis bevezető. Szóval minden évben a tervezők előrukkolnak az adott évre mindenféle cipővel, ami majd divatos vagy felkapott lesz abban az évben. Ugye 2017 sem kivétel ezalól és a Marie Claire szerint azok a cipők, amiket most majd alább bemutatok, azok lesznek azok, amik miatt akár a lakbért sem fizetjük ki, mert hát kell. Az elveimmel alapvetően szembemegy, hogy ne fizessünk lakbért, de most ebbe ne is menjünk bele, jöjjenek a cipők, amiket én 2 csoportba sorolok: A-sok: jóóó, tetszik, vegyük fel! Bár elég drágák, de no. B-sek: holycrap, no, de leginkább a WTF és No F@ckin Way!

Jöjjenek először az A-sok:

Givenchy - zokni nélkül tök menő szerintem, de fehér vagy valami tőle eltérő színű zokesszal is jó! ($950)

givenchy_rs_3.jpg 

Francesco Russo - Ilyet AKAROK!!! Hogy mennyire kényelmes, az nem is érdekel, de annyira tetszik, hogy nagyon, bár nekem a combtövemig érne a felső csat, rövid lábúak hátrányban! ($1,300)

 francesco-russo_rs.jpg

Dolce&Gabbana - lemennék benne a Tisza partra fürödni, maradjunk ennyiben. ($475)

 dg_rs.jpg

És most a B-sek: (gyenge idegzetűeknek nem ajánlom!)

Alexander McQueen - hát, hmmm. Szóval, hogy nekem túl sok a fém rajta és túl hosszú és túl sok, de legalább jó drága.  ($2,695)

 alexander-mcqueen_rs.jpg

Balenciaga - nem tudok vele mit kezdeni, szóhoz sem jutok tőle, inkább csak annyi jut eszembe róla, hogy MIÉRT?? ($565)

 balenciaga_rs.jpg

Coach 1941 - save the best for last, hihetetlen, hogy 2017-ben még ilyen szegecsekkel kivert cipőt álmodik meg valaki. Mondanám, hogy priceless, de amúgy $795.

 coach_rs.jpg

 Forrás és képek itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr3612579807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása