Louboutin Titkai
2017. augusztus 28. írta: Kaitlin

Louboutin Titkai

Mindenki ismeri, bár az embert talán kevesebben, mint a cipőit és szerintem minden nő vágyik rá, hogy legalább egy pár legyen a gardróbban. Még ha túl magas is a sarka vagy túl feltűnő vagy soha nem venné fel, de akkor is, ez is egy státusz szimbólum, mint a táska, a telefon vagy bármilyen ruhanemű. De azért több van az ebben az emberben, mint a cipői, jöjjön most néhány titok vagy olyan dolog róla, amit nem mindenki tud(hat). Hacsak utána nem jár önszorgalomból. 

1. Sok más sikeres emberhez hasonlóan őt is kivágták a suliból. 15 éves volt ekkor és esze ágában sem volt visszamenni tanulni. 

2. Mielőtt beállt a kaptafa mögé, térrendezőként tevékenykedett és a mai napig is nagy hatással van rá a természet, illetve onnan, abból inspirálódik. 

3. Francia létére, soha nem tervez Párizsban. Nyári kollekcióit valami szép és jó meleg helyen alkotja meg, a télit pedig valami hűvösebben. Biztosra megy. 

4. Az ikonikus piros talp akkor született, amikor ellopta az asszisztense piros lakkját és a fekete cipőtalpat bekente vele. Ez annyira megtetszett neki, hogy azóta sem enged belőle. És milyen jól teszi!

5. A zeneiparba is betört, még számot is írt róla Jennifer Lopez, aminek Louboutins a címe. Igazán ötletes. haha

louboutin-1-630x782.jpg

6. Mindenből cipőt csinál. Csinált már Guinnes sörös dobozból az 1994-es nyári kollekciójába. De volt már makrélából vagy lazacból készült is. Bizarrrrrrrrr

7. Diana hercegnőnek is készített lábbelit, a Love Shoe-t. Diana Taj Mahal előtt készült képe inspirálta - akart neki egy olyan cipőt, ami illik a kép hangulatához. 

8. Jó barátja David Lynch-nek, a Twin Peaks is inspirálta az alkotásra, aminek az eredménye a Shoe Peaks táska.

9. Ha befuccsolna a cipőbiznisz, elmehetne a cirkuszba is dolgozni, mert eléggé képzett trapézos. De tud szteptáncolni is, szerepelt ilyen videóban is. 

10. Mindenezek tetejében még egy kínai nyelvű filmben is szerepelt, színészként. 

No, ki tudta ezeket Christianról? :)

Forrás és kép itt

Ha Téged is érdekelnek a cipők, klikk és like! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciposarok.blog.hu/api/trackback/id/tr6512772620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása